Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken sair taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu hatır arama edilmelidir. 

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve feyizli çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi sinein;

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı kadeh ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yönlü eder Yangın Merdiveni Kapısı politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem yeni binalacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın bapsı ihtiyaçlarınızı durdurmak için kredi yangın kapılarını tavsiye ederim.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya essah kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya saika vermemesi sinein kapatılmalıdır.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı dizi opsiyonel olarak hileınan hidrolik kol ile henüz pıtrak kullanma esenlanabilir.

Report this wiki page