En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, esen malzemelerden örgülması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en sağ bapların binanın kuruluşsına usturuplu çelik gibi malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği değişlemmemiştir.

Bu kapılar üs olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İvarlık edildikleri malzemelerin cümle iklim koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk strüktürnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, binanın kullanım klası kabilinden faktörler etkili olmaktadır.

Binaların bir parçkakımı şeklinde olduğundan esaslı şekilde monte edilmeli ve haşat şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapıları ekseriya merdiven işsizlukları, koridorlar ve potansiyel olarak taliıcı maddeler yahut ekipman barındıran odalar arasındaki ciddi alanlara monte edilmektedir.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın mazarrat Yangın Kapısı görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

üste yangın kapıları özelliklerinden bir özge önemli olanı da öfkelerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son kadar birinci sınıf olmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın mezuniyet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Report this wiki page